03 mei 1981 – AZ WORDT LANDSKAMPIOEN IN DE KUIP

Rotterdam – Dankzij een 5-1 overwinning op Feyenoord in De Kuip wordt AZ landskampioen. Erg blij is het Feyenoord-publiek daar niet mee, want de AZ-spelers worden bekogeld met zitkussentjes. Het landskampioenschap komt vlak voor de dubbel finale van de UEFA-cup tegen Ipswich Town.

 

03 mei 2001 – ROTTERDAMSE IMAM IN OPSPRAAK DOOR HOMO-UITSPRAKEN

Rotterdam – Volgens de Rotterdamse imam El Moumni (Annasr-Moskee) is homoseksualiteit een afwijking en een ziekte. Dat zegt hij in een interview met NOVA. Aanleiding voor het interview is de recente golf van geweld tegen homoseksuelen. Dat geweld keurt de imam wel af. Justitie vervolgt de imam, maar haalt twee keer bakzeil omdat de imam zich beroept op religieuze teksten.

 

03 mei 2014 – WINKELCENTRUM ZWIJNDRECHT GAAT DEELS IN VLAMMEN OP

Zwijndrecht – Een felle en hevige brand verwoest een deel van winkelcentrum Noord in Zwijndrecht. De brand is ontstaan in een afvalcontainer en sloeg daarna over naar een winkelpand. Vier zaken zijn helemaal verloren. Volgens burgemeester Schrijer van Zwijndrecht is de brand waarschijnlijk aangestoken.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.