17 augustus 1988 – ‘HIS ROYAL BADNESS’ PRINCE VULT DE KUIP

Rotterdam – His Royal Badness Prince doet tijdens zijn Europese tour ook Rotterdam aan. Drie avonden vult hij De Kuip. De bezoekers zijn overigens niet tevreden. De artiest is, door het ontbreken van videoschermen, niet te zien voor de 32.000 bezoekers. Ook is het geluid niet goed afgestemd. Buiten de concerten om gedraagt Prince zich als een echte popster, merken journalisten. Vooral tijdens de trips van en naar het Hotel des Indes in Den Haag racet hij door het verkeer en houdt zich aan geen enkele regel.

17 augustus 2007 – LIJST PIM FORTUYN OPGEHEVEN

Rotterdam – Na de uiterst slecht verlopen verkiezingen van 22 november 2006 (0 zetels) besluit het bestuur toch nog mee te doen bij de Provinciale Staten. Dat gebeurde in Zuid-Holland, Overijssel en Gelderland. In geen van de drie provincies werd een zetel behaald, waardoor ook de enig overgebleven Senaatszetel verloren ging. Omdat daardoor een deel van de subsidies wegvielen kwam er (opnieuw) een ledenraadpleging, waarbij een overgrote meerderheid stemde voor opheffing van de partij. Bij een eerdere stemming (21 juli) was dat ook al besloten, maar toen waren er niet genoeg leden aanwezig.

17 augustus 2009 – ROTTERDAMSE BADEEND (12 METER) LEKGESTOKEN IN BELGIË

Rotterdam – Het kunstwerk van Rotterdammer Florentijn Hofman van een 12 meter hoge badeend wordt vernield door onbekenden in Maasmechelen. Eerder lag een grotere versie al in Japan in een haven, maar in België zijn mensen er blijkbaar minder blij mee. Op Facebook komt een condoleanceregister. Twee weken later is de eend weer terug, gerepareerd en al.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.