21 november 1813 – NEDERLANDSE STAAT UITGEROEPEN

Den Haag – Drie mannen, Gijsbert Karel van Hogendorp (Rotterdam), Frans Adam van der Duyn van Maasdam en Leopold van Limburg Stirum vormen samen het Voorlopig Bewind. Die vorming volgt op het terugtrekken van de Franse troepen uit Nederland. Drie dagen later (21-11) wordt het Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederlanden uitgeroepen. De Prins van Oranje, de latere Koning Willem I wordt gevraagd het land te leiden.

21 november 2001 – TOCH GEEN EINDE DER TIJDEN, ONDANKS VOORSPELLING

Heinenoord – De geestelijk leider van het Efraïmgenootschap voorspeld dat op 21 november 2001 Jezus terugkomt op aarde, om daarna zijn volgelingen mee te nemen. De sekteleden hebben in de periode ervoor al hun aardse bezittingen verkocht en het contact met familie en vrienden te verbreken. Op de dag zelf gebeurt er niets.

 

21 november 2013 – DODE VROUW LIGT TIEN JAAR IN ROTTERDAMS HUIS

Roterdam Een schok gaat door Rotterdam als duidelijk wordt dat in een huis aan de Jan Porcellisstraat (West) al tien jaar lang een dode vrouw ligt. Volgens de politie is ze een natuurlijke dood gestorven. De vrouw werd gevonden door bouwvakkers, die in de buurt bezig waren. De dochter van de vrouw had geen contact meer met haar moeder. De AOW werd jarenlang doorbetaald, net als gas, licht en water.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.