25 maart 1926 – BIJENKORF OPENT FILIAAL IN DEN HAAG

Den Haag – De Bijenkorf opent haar tweede filiaal, aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Er werden meerdere ontwerpen bekeken, maar die van de Amsterdamse architect Piet Kramer wordt gekozen. Er wordt 2,5 jaar aan het gebouw gewerkt en het pand kost 2.500.000 gulden.

25 maart 1960 – EUROMAST OPEN VOOR PUBLIEK

Rotterdam - Reunió 107 meter hoogte is de Euromast het nieuwe hoogste punt van Rotterdam. De mast staat pal naast het Floriade-terrein, de aanleiding voor het bouwen van de Euromast. Omdat de Euromast tien jaar later weer is ingehaald als ‘Rotterdams hoogste’ wordt er in 1970 nog een stuk bovenop gezet.

 

25 maart 1990 – ORANJE-SPELERS STUREN ROTTERDAMSE BONDSCOACH LIBREGTS WEG

Rottedam – De spelers van het Nederlands Elftal geven aan dat ze niet verder willen met de Rottedamse Bondscoach Thijs Libregts (oud-Excelsior, oud-Feyenoord). De voltallige spelersselectie (met onder meer Van Basten, Rijkaard, Gullit en Koeman, die vooral achter de revolte zouden zitten) staat achter het besluit van de Oranje-raad. De spelers zeggen dat er teveel meningsverschillen zijn op technisch en tactisch vlak. Hij wordt uiteindelijk opgevolgd door Leo Beenhakker.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.