24 oktober 1988 – BABY ONTVOERD UIT DORDTS ZIEKENHUIS

Dordrecht – In de nacht van 23 op 24 oktober wordt in het Dordtse Merwedeziekenhuis alarm geslagen, omdat er een baby zoek is. De verdwijning van baby René houdt Nederland daarna dagenlang in haar greep. Ruim twee weken later wordt René teruggevonden bij een 21-jarige vrouw, die het niet kon verkroppen dat ze geen kindje kon krijgen.

Lees verder: Baby ontvoerd uit Dordts ziekenhuis

24 oktober 2000 – GROOTS AFSCHEID LEE TOWERS IN ‘ZIJN AHOY’

Rotterdam – Lee Towers neemt met een serie van vijf gala-avonden afscheid van ‘zijn Ahoy’. Het laatste concert is ook zijn 50ste in de Rotterdamse hal. De dan 53-jarige zanger wil het rustiger aan gaan doen, nu hij nog in goede gezondheid is. Towers keerde in 2011 en 2013 weer terug in Ahoy.

24 oktober 2007 – NAVO-TOP IN NOORDWIJK

Noordwijk – In Noordwijk begint – met zware beveiligingsmaatregelen – een NAVO-top, met alle ministers van Defensie. De missie in Afghanistan is het belangrijkste onderwerp. Het animo om opnieuw troepen te sturen naar het land is erg laag.

24 oktober 2010 – PSV BEZORGT FEYENOORD GROOTSTE NEDERLAAG OOIT; 10-0

Rotterdam – PSV bezorgt Feyenoord de grootste nederlaag in de clubhistorie. In Eindhoven wordt het 10-0 voor de Brabanders. Bij rust was de stand nog 2-0. Kelvin Leerdam was er toen al niet meer bij na een tweede gele kaart. Door de nederlaag zakt Feyenoord naar plek 16. Het legioen laat zich een paar dagen later van zijn beste kant zien, door massaal achter de ploeg te staan in de wedstrijd tegen VVV Venlo, de nummer 17 van de ranglijst. Die wedstrijd wordt wel gewonnen.